These shoes are made for baby’s

Vandaag de eerste Mini Musthave! Wat kan ik daar beter voor kiezen dan de nummer 1 aankoop van 2013 voor Mees; de Stabifoot Babylove schoentjes! September 2013, na een zomer op blote voetjes is het tijd voor Mees zijn eerste ‘echte’ schoentjes. Keuze genoeg zou je denken, maar niet dus. Onze kleine bolle heeft ook bolle voetjes (oftewel een hoge wreef) en op het moment dat zijn voetjes aangeraakt worden kromt hij zo ver zijn tenen dat Chinese dames met een liefde voor Lotusvoetjes er jaloers op kunnen zijn. Met als gevolg dat het aantrekken van die leuke ShoesMe schoenen een ware Mission Impossible is geworden. Na heel veel internet en meerdere winkels stuit ik op de Stabifoot Babylove schoenen; wat een uitkomst! Het schoentje bevat een rits die doorloopt over de zool waardoor je het schoentje open kunt klappen en het voetje er gemakkelijk inschuift.

Stabifoot afbeelding v2

Ideaal, ik ben fan! Kwaliteit is ook goed; helemaal van leer en de rits vertoont na een aantal maanden geen mankementen. Ze zijn beschikbaar in de maten 17 t/m 21. Dan de belangrijkste vraag; zijn ze ook hip? Ja! Mits je de juiste kiest. Stabifoot heeft een breed assortiment variërend van hip & stoer tot (naar mijn mening) tuttig en oubollig. Kortom, een aanrader en het kapitaaltje (€ 50,00 – € 60,00) absoluut waard.

Bij ons zijn de Stabifoot schoentjes inmiddels te klein geworden en voor de variatie zijn we overgestapt op een andere stoere schoen. Maar soms, als Mees en ik ’s ochtends een mini-strijd voeren omdat mama er veel-te-lang over doet, werp ik met een beetje heimwee een blik op zijn Stabifoot schoentjes…

Stabifoot Babylove schoenen

Advertenties

Een gedachte over “These shoes are made for baby’s

  1. Hallo! ik ben Ilse van STABIFOOT! ik ontdek nu pas jouw positieve woorden over onze STABIFOOT – babylove collectie! Mag ik die linken naar onze website ?

    Groetjes,

    Ilse
    STABIFOOT
    small feet – big comfort!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s